torsdag 4. oktober 2012

Kjøkkenet får en liten ansiktsløftning

Kjøkkenet vårt er ikke av det nyeste, men skapdørene henger på og hyllene har ikke ramla ned enda, så kjøkkenet skal få stå en stund til :) det er jo så jævla dyrt for kjøkken + at vi ikke har funnet ut hvilken løsning vi vil ha enda osv.
Så, inntil den tid kommer får det holde med litt maling ! :)


Her er kjøkkenet før vi begynte.. Babyblå vegger og kjøkkeninnredning som en gang sikkert var i en hvitfarge av et slag, mn nå me et veldig "gulnet" preg .. :p

Mere kjøkken før vi begynte. Helt ok dette vel?? :p



 
Så var det denne lille plassen ved siden av kjøleskapet da.. Hvor vi til en stadighet snublet i tomflassker eller husets herre sine BØTTER med proteinshaker og alt det han må ha for "at det skal bære noe vits i å trene". Dette område har irritert oss begge, så her måtte vi finne på noe lurt !



Mere kjøkken før vi begynte med make-over



Oh how I miss those babyblue walls... Or not ! :p



Siden vi likte den fargen vi brukte på veggene på soverommet så godt så tok jeg en avgjørelse på at vi skulle bruke den på kjøkkenet også, min kjære var veeeldig skeptisk til dette. "kjøkkene e jo lite nokk fra før, om itj vi ska mal d enda minnjer !" (skal si han har vært våken i timen når jeg har snakket om fargebruk osv.) hehe. Men siden vi hadde igjen masse maling fra soveromsprosjektet så slo vi til ! Det verste som kunne skjedd hadde jo vært at vi måtte malt over det igjen.. :p

Her har vi da malt veggene "antikk hvit" og skapdørene "grå harmoni"  flisene  grunnet vi med en kjempebra grunning (husker ikke navnet nå) deretter fikk de også et strøk med antikk hvit, til la vi 4 lag med lakk på flisene slik at de blir lettere og rengjøre, skapene fikk 3 strøk med denne lakken, listverk ble lagt på plassen sin igjen og de 2 kommodene vi hadde kjøpt fikk flytte inn :)
Her er resultatet :
 
 
 
 




 


Rotekroken ble "miniatyrkontorkrok"

 


Hylle med urteplantene mine :)



 


Hva synes dere?? :)

2 kommentarer: