mandag 22. oktober 2012

Nytt familiemedlem

Her er lille Målfrid, vår nye pus.
Hun er 5 mnd gammel, hun som hadde Målfrid før, kunne ikke ha henne, da katten hun hadde fra før ikke var så veldig glad for å måtte dele hus og eier med en annen pus..

Så, hvis Målfrid ikke fikk et nytt hjem hadde hun nokk havnet i kattehimmelen..

Og i kattehimmelen havnet hun! For hun havnet hos oss <3

Fine lille kosepusen vår :)
 

 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med lille Målfrid, hun var skjønn :)
  Laila

  SvarSlett
 2. Tusen takk, ja hun er skjønN!! Desverre går ikke hun, og gamlemor vi har fra før, så veldig godt over ens... :/ MEN vi skal prøve å ta gradvistilvenning i dagene fremover nå.. :)

  SvarSlett
 3. Ikke enkelt det der, å få ei inngrodd katt til å ta imot en nykommer. Men håper det går seg til, gradvis tilvenning høres veldig lurt ut. Krysser fingrene for at det blir bra. Godt nok om de bare godtar hverandre og bare lar den andre være ifred :)
  Har en inngrodd gammel hannkatt her i huset som godtar det meste fra hundene, men tror ikke han har godtatt ei ny katt - det er liksom noe heeelt annet hehe. (og ny katt blir ikke aktuellt uansett, for kaillen har blitt allergisk av alle ting)
  Masse lykke til :)
  Laila

  SvarSlett
 4. Nei det er slettes ikke enkelt! :/ så er vi jo så redde for at gamlepus ikke skal komme tilbake igjen når vi slipper henne ut.. hvis hun blir fornermet eller noe.. Må si hendene mine er VELDIG oppskrapet og sårete nå ja, men.. vi prøver litt og litt hver dag nå :) Så får vi se.. Hadde vært MYE lettere om nypusen hadde vært bitteliten kattunge bare.. Er ikke like lett med ei som er stor og bestemt frøken.. Men,men. time will show :)

  Stine

  SvarSlett